Menu
Gildia Pióra na Patronite

Baletnica...

Doskonale wiem
że przypominam Ci
baletnicę zamknięta
w pięknej pozytywce

Którą tak uwielbiasz
nakręcać dotykiem
i patrzeć jak tańczę
wkoło swoich marzeń

Cicho nucąc melodię
o miłości nie pozwalając
ponownie zatrzymać
serce w samotności...

02.07.2016

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    5 July 2016, 22:25

    Irenko.. Pięknie to ujęłaś;)

    Pozdrawiam !

  • Renika

    5 July 2016, 14:28

    Serce w samotności mimo miłości...i tak może być...
    Pięknie!

  • Pechowa_

    4 July 2016, 23:12

    Dziękuje Wam ;). Staram się wciąż Was czymś zaskoczyc ;)

    Wdech miło Mi, że przeczytalam od Ciebie pozytywna opinie ;)

    Pozdrawiam Pięknie :)

  • Adnachiel

    4 July 2016, 11:19

    Nie przestajesz mnie zatrzymywać swoją twórczością.
    Wspaniały wiersz.
    Pozdrawiam :)

  • wdech

    4 July 2016, 00:48

    no i OK
    jest pomysł

  • Cris

    3 July 2016, 22:55

    Tak, niesamowity.
    Pozdrawiam na dobrą noc. ;)

  • Pechowa_

    3 July 2016, 22:55

    Dziękuję! Wyjątkowo czytać taka opinię! :)

  • Emilia Szumiło

    3 July 2016, 22:53

    Ten wiersz mogłabym wypisać na ścianie, by patrzeć na jego litery co dnia. Fantastyczny.