Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wzrastamy upadając w sobie.

dosięga mnie silne przeświadczenie
rozczłonkowania na pierwotność
miażdżącej utraty w zaciszu serca

choć przenikasz doszczętnie cząsteczki
już tylko bezwiednie daję ci pozwolenie
na zerwanie spojrzeń odchodzeniem

a gdy każdej dobie obce zapomnienie
skazuje na niekończące stroskanie
pozostajemy najbliżej do granic i poza

26 000 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Papużka

    16 March 2018, 07:47

    :)

  • silvershadow

    13 March 2018, 08:10

    Wyższa szkoła latania. :)

  • 10 March 2018, 11:23

    Dobre, takie kobiece, lawina uczuć, emocji, a rozum z rozdziawioną paszczą nie ma pojęcia, o co chodzi. ;)
    Miłego dnia. :))

  • kati75

    10 March 2018, 09:55

    :-)))