Menu
Gildia Pióra na Patronite

dość

.. dość słów, masek wkładanych,
wierszy malowanych,
deklaracji zwodnych.

Potrzeba prawdy, woli,
ciepłej dłoni,
ust wilgotnych.

129 390 wyświetleń
1426 tekstów
12 obserwujących
  • 2 February 2017, 16:24

    wybacz , to przez te zielone papiery w odezwie

  • piórem2

    2 February 2017, 15:00

    gdzie indziej jest pies pogrzebany a ty patrzysz na obrożę
    - to jawna ignorancja a nie ocena

  • 2 February 2017, 14:55

    Wybacz zbitkę to temat dużo głębszy , wiersz bardzo ładny , moje przemyślenia oscylują obok tylko kilku wersów

  • piórem2

    2 February 2017, 14:52

    masz prawo do oceny

  • 2 February 2017, 14:51

    Bardzo ładny , choć chwilami jakby po menopauzie

    • Irracja

      2 February 2023, 18:24

      ... dobre... naprawdę dobre...