Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inaczej

Dość długo już w najstarszym mieście Polski — Kalisz.

Wrażenie?

Czas płynie szybciej niż wczoraj.

Dlaczego?

Czy marnuję czas?

Mieszane uczucia.

Nie wiem.

Robię to na co mam ochotę.

Dostosowuję się.

Chcę, nie chcę.

Rośnie, przekwita, marnieje.

Widzę to!

Szkoda.

Masz poczucie niedosytu?

Dobrze ja. Inni trochę mniej.

Będzie inaczej.

Od jutra!

3666 wyświetleń
63 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!