Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen

Doprawiasz rzeczywistością moje sny
Napisałeś scenariusze do moich marzeń
Sam je reżyserowałeś i obsadziłeś mnie w roli głównej
Już nie jesteś abstrakcją duszy mej
Moje sny to Ty w koszuli bieli
Prawdziwa dusza we śnie marzy
Sny z Tobą nie zawodzą i nie mylą się
Nie obawiam się powitania poranka

7114 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!