Menu
Gildia Pióra na Patronite

Martwa cisza nastanie

Dopóki Polska nie będzie ścigać zbrodniarzy własnego narodu
Dopóty wolna nie będzie .
A ma okazję stać w jednym szeregu z wolnymi
I palcem wytykać podłości sąsiadów ich zbrodnie upadek i zdradę
To właśnie my jak nikt inny w Europie mamy to prawo
Możemy listy gończe pisać łapać i sądzić żywych i umarłych
Z osobna i całe narody
Banki instytucje oraz ulice w Nowym Yorku
Nie ma takiego narodu
Nie ma
Każdy kto czytać potrafi i odrobinę ma woli
Wie że z czasów brunatnej i czerwonej pożogi
Nie było równych
Powtarzam nie ma
I choćbyście kłamali książką filmem polityką
To nie będzie
By wiatr obelg powstrzymać wystarczy
Listy gończe pisać
Czerwonych Żydowskich zbrodniarzy
Ścigać
A w jednej chwili
Martwa cisza nastanie

76 448 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • IKON

    23 February 2018, 22:57

    Polska nie potrafi obecnie ścigać przestępców u siebie, mało tego spora część zasiada w sejmie...
    Jaka to wolność, gdy UE, Izrael, USA mówią Nam co mamy robić? Nie dbamy o interes narodowy, a duży wpływ na naszą służalczość ma świadomość narodowa i bierność.
    Listy gończe...? Komuna upadła - na cztery łapy.
    Najpierw dekomunizacja i lustracja, potem listy gończe.
    Odnośnie czerwonej pożogi - Kambodża
    Odnośnie pierwszego holocaustu - Ormianie

    Kto ma te listy wysyłać?
    Politycy, którzy ulegają wpływom? Boją się nawet ekshumować ciała w Jedwabnem, a teraz właśnie jest odpowiedni moment...
    Prezydent, który oskarża Polaków o antysemityzm i tworzy " nową " historię?
    Historycy nie są dopuszczani do głosu, nacisk społeczny słaby.

    ,,Nawet jeśli pod tą inicjatywą podpisze się 40 milionów osób, ekshumacja w Jedwabnem nie odbędzie się...."
    Jonny Daniels
    https://www.jedwabne-ekshumacja.org/n/