Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce

dopóki smakuję
twą bliskość
serce bije
dopóki zapachy
nam się mieszają
serce czuje
dopóki mówisz
jak bardzo tęsknisz
serce żyje
dopóki pragniesz
mnie coraz więcej
serce kocha

31 405 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • Es van Guard

    10 January 2021, 08:24

    Tak pięknie zmysłem grasz
    że aż budzi się myśl... uczucie (?)
    Więc...

    drżę
    tobą pachnąc
    wibruję twym głosem
    kroplą potu skóra płonie
    znowu mnie budzisz
    kawy?

    • 10 January 2021, 21:22

      No cóż... propozycja nie odrzucenia :)
      .... poproszę z odrobiną cynamonu
      Dzięki :)