Menu
Gildia Pióra na Patronite

Aż mnie zapomnisz .

Dopóki mnie nie zapomnisz będę próbować.
Nie będzie nikogo kto wysuszy mi twoje usta.
W środku i na zewnątrz.
Nie będzie nikogo, kto obnaży moje imię
Jakiegoś popołudnia.
Aż tak bardzo o mnie zapomnisz
Że nie będzie jutra ani niczego potem
Dopóki mnie nie zapomnisz będę próbować.

Nie będzie nikogo, kto obnaży moje usta
Jak twój uśmiech
I będę toczyła się jak łza
Pomiędzy ulewą.
Aż o mnie zapomnisz tak,
Że nie będzie jutra a ni niczego potem.

Dopóki mnie nie zapomnisz
Będę Cię kochała tak bardzo, tak bardzo
Jak ogień w twoich ramionach.
Aż o mnie zapomnisz.
I rozerwie mnie na tysiąc kawałków
Kontynuowanie mojej tragedii.

Wyszyję twoje marzenia
Na poduszce
Wypełnię powoli ciszę
Twoim alfabetem.
I kiedy uciszę Cię w środku
Będę Cię mieć przy sobie
Aż o mnie zapomnisz tak,
Że nie będzie jutra a ni niczego potem.

Będę kontynuować kopiowanie
twojego ciała na ścianie
I zawieszę na twojej piersi
Naszą Noc i świt.

36 402 wyświetlenia
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!