Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

dopieszczamy obłoki

niesforne marzenia - najpiękniejsze uczuć zakamarki

- bez cienia
wątpliwości

39 422 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!