Menu
Gildia Pióra na Patronite

Melancholia wrześniowa

Dopadła mnie
Melancholia wrześniowa
To chyba jesień mnie
głaszcze po głowie
Ściągając myśli o Tobie
Znikąd łapie mnie jakiś smutek
Tęsknię jak ten bajkowy
Kopciuszek
Dogoniła mnie
Smuta jesienna
Uniosę głowę,
uśmiechnę się
Będę dzielna !

1745 wyświetleń
10 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!