Menu
Gildia Pióra na Patronite

Don huan

Don huan ,don huan
Łamiesz serca pięknych dam
W głowie tylko harce psotne
Myśli płoche i ulotne

Taki z ciebie bawidamek
Jednodniowy wręcz kochanek
Sypiesz słodkie komplementy
Kobietkami wciąż zajęty

Słodkie słówka,miłe gesty
Tańce,schadzki,wielkie sjesty
Umiesz słuchac,kochac umiesz
Lecz ich wcale nie rozumiesz

Każdą z kobiet bałamucisz
Żeby potem ją porzucic
Robisz z nimi to co chcesz
Pisał wszak nie jeden wieszcz.

109 619 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • awatar

    2 May 2012, 15:53

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
  • Shizu

    2 May 2012, 12:01

    Jak najbardziej PLUSIK. Jeszcze siedzę i się uśmiecham po przeczytaniu. Bardzo lekki i przyjemny c:.

  • miramija

    2 May 2012, 11:31

    Ode mnie PLUS za lekkość i przyjemne czytanie :)