Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

dobroć

dolmen z ciał niebieskich
miejsce dudniących samotności

w ujemnej przestrzeni zmysłów
jestem raną
do której nieustannie budzisz mnie
częściowo
a może tylko wyobrażeniem

skrzynia niezawierająca czasu
formą litości
nadzieja na zawsze straconych

30 300 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!