Menu
Gildia Pióra na Patronite

00:09

Do kogo należysz
Jeżeli nie do mnie?
Kolej rzeczy nastała i już tego nie cofnę
Nie należę do ciebie
Ty nie należysz do mnie
I powtarzam to w kółko
Licząc że nie zapomnę.

251 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!