Menu
Gildia Pióra na Patronite

Potworna Bestia

Dokąd zmierza dziś
stwór z lochów mych
ta potworna bestia.

Pożera wszystko co żyje
nie zna litości dla słabych
ta potworna bestia.

By napoić się i być syta
pragnie ludzkiego życia
ta potworna bestia.

Widząc ją uciekaj szybko
gdyż jest łowczynią wielką
ta potworna bestia.

Prosząc o cierpienie
ciemności łono oblega
ta potworna bestia.

Unikaj lepiej nawet za dnia
drogi którą kroczy kobieta
ta potworna bestia.

http://www.youtube.com/watch?v=caSm8gryMYE

6048 wyświetleń
86 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!