Menu
Gildia Pióra na Patronite

Decyzja

dokąd iść
kiedy świat jest wielki

gdzie się zatrzymać
przecież miejsc jest wiele

całe życie
szukam i szukam
żeby znaleźć wreszcie właściwe

wyborów mnóstwo
więc który wybrać
żyje się raz
zatem niemylność
koniecznie widziana

dobre życie
to ja
i moje decyzje

wybierając właściwą
sen lepszy mieć będę

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
  • kukaczka

    31 August 2021, 18:06

    ..spokojniejszy będzie..