Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Dokąd iść, gdy nie ma drogowskazów?
Gdy zbyt dużo wspomnień obrazów?
Etyka moralność czy własne ideały?
Musimy wyciągnąć z historii morały.

Być człowiekiem, który dusze i serca rozpogodzi,
Który dwóch skłóconych ludzi pogodzi.
To chyba największa nagroda
I wcale nie taka droga.

13 391 wyświetleń
74 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!