Menu
Gildia Pióra na Patronite

tak wiele ...

dodałaś mi skrzydeł
nim przepaść się skończyła
nie dałaś odejść
mimo mych pragnień złych
tak mocno kazałaś mi uwierzyć

że jest ten następny dzień

drogę donikąd
uzbroiłaś w drogowskazy
kamienne stopnie
przekształciłaś w schody gładkie
nigdy nie widziałem
tak błękitnego nieba

gdy ty kazałaś mi spojrzeć nań

dałaś mi to wszystko
by odejść

na zawsze

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 8 September 2014, 21:29

    parafrazując klasyka ...taki mamy kli... upssss ...nastrój ;P

  • RozaR

    8 September 2014, 13:40

    No i mamy powrót tęczy różu i błę-kitu.