Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Miły "

Doczekawszy tej chwili
Gdy dzwony biły
Ty odnalazłeś mnie
Wśród wielu drzew
Na jedno spojrzałeś
Oniemiałeś
Raz jeszcze spojrzałeś
Niebo malachitem się mieni
Rzecz się dzieje w blasku promieni
My obok dla siebie stworzeni.

21.05.2021
15:00

281 646 wyświetleń
2732 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!