Menu
Gildia Pióra na Patronite

Każdego dnia

Dobrze...
Teraz dobrze...
Kiedy to wszystko minęło...
Jest dobrze....
Nie czuję już obaw , że zrobiłam źle...
To już przeszłość...
Odeszła zła chwila i nie wspominam jej...
Wszystko co wiem...
To to , że tak na prawdę nic nie wiem...
To stała, niezmienna, istotna sprawa...
Ciągle od nowa uczę się tego , co już umiałam...
Oceniając siebie , innych już przestałam...
Kiedy życie na kolanach mnie zastało...
Pokazałam sobie , że mi właśnie życia mało...
Uśmiech zabija smutek , co w duszy gości ...
Śmiej się i żartuj tak jest prościej...
Nie zawsze są siły na żartowanie....
Łzy zatrzymuję , pod powiekami....
z zaciśniętymi zębami , wstaję i walczę ...
Ze swoimi słabościami....
Z moim małym popapranym , prywatnym światem...

40 347 wyświetleń
275 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!