Menu
Gildia Pióra na Patronite

dobrze że jesteś.
chce się oddychać
i powietrzem otulać
czasami wychodzę między drzewa
szeptem im mówię
że dobrze że jesteś
potem wieczorami szumią o tym

15 311 wyświetleń
144 teksty
8 obserwujących
  • Sylwia P.

    25 January 2021, 08:08

    Ale ładnie, aż usłyszałam ten szum...