Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zegar

Dobrze wychowane dziewczęta
Nie otwierają drzwi każdemu,
Kto tylko do nich zapuka.
Ważne jak zapuka,
Kiedy
I ile razy.
Aż usłyszą za drzwiami
bicie swojego serca.

Dobrze wychowane kobiety
Otwierają drzwi, choć nie słyszą pukania.
Biegną do nich
po jednym słabym odgłosie,
bo za drzwiami słyszą już tylko
upływający czas.

4490 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!