Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zdrajcy

Dobrze sprzedać
Zwłaszcza siebie
Się odnaleźć tam gdzie trzeba
Donieść okpić
Nawet swoich
Aby zdusić tamtych
Aby MY nie oni

Aby dopiec najdotkliwiej
Kosztem każdym
Nawet taj najświętszej
Rzeczypospolitej

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!