Menu
Gildia Pióra na Patronite

dobrych ludzi ponosi ten świat
w pierwszej kolejności
nienawiść niesiona przez wiatr

złość nie wypełnia własnej próżni
skoro wyliczono wszelki kwant
na miłość nauki brak

poza człowiekiem
wola istnienia
nie pozostawia nic cenniejszego

11 508 wyświetleń
204 teksty
15 obserwujących
  • 12 April 2017, 22:36

    Ładnie