Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dobry człowiecze...
daremnie stopy swoje
pielgrzymowaniem
do miejsc świętych trudzisz
skoro codziennie
odwracasz głowę
od głodujących ludzi…

190 657 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • Pytia

    19 July 2011, 00:23

    głębiej dotrzeć nie można ...........spojrzeniem
    żałuję, że nie znam Cię Grzegorzu...........na rozmowę

  • Uczuciowa

    18 July 2011, 15:21

    Jakie to ludzkie...

  • motylek96

    7 May 2011, 10:09

    Zabieram:))
    Serdeczne i słoneczne pozdrowienia zostawiam:)))

  • Pytia

    6 May 2011, 20:21

    Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!............chylę czoła

  • 6 May 2011, 09:54

    ...ech...wielu modli się pod figurą, a diabła ma za skórą....

    ...pozdrawiam ciepło :)