Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nałóg- dobry.

Dobroć mała
Dobroć duża
Zwykła przysługa
Jest ci jak luba

Dziś ją dajesz
Każdego dzionka
Robisz z siebie
Małego Patronka

Lecz jutro jeszcze
Codziennie więcej
Bo tak stwarzasz
Też i swoje szczęście

W nałóg wpadasz
Coraz więcej!
Bo ta dobroć mała
Tycio jak na Twoje ręce...

81 770 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!