Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Myśli pytające "

Dobro - zło
Piekło - (nie)bo...?

Prawda - kłamstwem
Kłamstwo prawdziwe?

Kara nagroda
Nagroda karą?

Noc dniem
Dzień nocą?

Pomoc potrzebą
Potrzeba pomocą?

Niszczenie budowaniem
Budowanie niszczeniem?

Bezmyślność myśli
Myśl bezmyślna?

Prawda nagrodą
Prawda karą?

Tyle pytań we mnie
Chęć odpowiedzi, że:

"Wiem, że...
Nic nie wiem "

27.10.2020
05:40

281 010 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!