Menu
Gildia Pióra na Patronite

DOBRANOC

Dobranoc ludzie , życzę dobrej nocy.
Nabierajcie siły by was dzień nie zaskoczył.
Śnijcie swe senne marzenia ,
te co was otulą przyjemną falą ,
te co was przestraszą nocną marą.
Nikt z nas nie wie co się nam przyśni ,
JA WAM ŻYCZĘ SAMYCH DOBRYCH MYŚLI
DOBRANOC-NOC DOBRA dla WSZYSTKICH !!!

40 347 wyświetleń
275 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!