Menu
Gildia Pióra na Patronite

pogoda na miłość.

Dobra pogoda na wieczór,
na wiosnę mojego życia.

Księżyc spojrzy na nas z góry,
my w uścisku ramion swoich,
Będziemy szeptać czułe słówka.

Karmisz mnie miłością swoją.
Czułym dotykiem dodajesz mi sił.
Spojrzeniem odwagi.

sceny miłości.
odgrywamy je co dnia.

http://www.youtube.com/watch?v=FT7gE_krTAw

24 081 wyświetleń
332 teksty
18 obserwujących
  • Moreno

    16 April 2013, 18:58

    Ja jestem tutaj, teraz.. i w rzeczy samej ciesze się, że ludzie karmią się miłością wzajemnie, a nie nienawiścią. 'Stosunki miłosne' cokolwiek masz na mysli to brzmi niezbyt.

    W takim razie dobrze, że ludze co sekundę okazują sobie miłość, prawda?

  • awatar

    16 April 2013, 18:30

    w skali ziemi stosunkami miłosnymi pary karmią się po kilka na sekundę