Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prośba

Do tych co znam,
uczuć w nich ja.
Dobiegnę tam,
gdzie mnie zaniesie wiatr.

Snem ukoję każdą z ran.
Szybkim kadrem spojrzę na świat.
Te kilka kroków przeszkadza dziś Nam,
A z małych tęsknień powstał kwiat.

Gdybym tak uchwyciła,
jedną ze spadających gwiazd.
Prośbą swą bym przemówiła,
by morze z górami spotkały się choć raz.

9132 wyświetlenia
105 tekstów
49 obserwujących
  • Swietka

    17 November 2012, 14:17

    aaa:)
    nie, nie moje niestety:)

  • Swietka

    11 November 2012, 16:18

    hmm chyba nie zrozumiałam pytania..:)