Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie czas wychodzić z siebie

do tego ogrodu nie zawita Bog
porzucić nadzieję
najłatwiej

gdy po drugiej stronie tęczy
zabrakło barw
a z gwiazd wieje chłodem

anioł nawołuje
by przed śmiercią
ukoić duszę

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • giulietka

    11 April 2020, 16:09

    A Bóg chce tchnąć w nią nadzieję, nawet gdy jest tak wielki, że niewidoczny...
    Radosnych świąt, Ewo!

  • motylek96

    11 April 2020, 12:54

    Dziękuję.
    Wzajemnie zdrowia oraz pomyślności.

  • kati75

    11 April 2020, 08:24

    Spokoju,zdrowia i ukojenia duszy na te Święta Motylku:-)