Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wielkie małe miłości

do słodyczy gorzkich mam słabość
cierpnę a krew się gotuje
mlekiem i miodem miesza w głowie
sen o łóżku w ogniu i wodzie

do pięknych bestii mam słabość
daję się złapać na Lolitę
blisko latarni ustalam stawkę
o białą sukienkę z plamami po winie

do sztuki kochania mam słabość
ulegam na poważnie obcym
zapachom i smakom wierzę
do końca i o jeden krwotok dłużej

12 230 wyświetleń
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!