Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do Ciebie

do mojej głowy
wieczorem
skradasz się
po cichutku
na paluszkach

kiedy przymykam oczy
czuję
jak przykrywasz mnie
kołdrą
a dłoń Twoja
niechcący
muska moje włosy

pachniesz jeszcze
niedzielą
i wiosennym porankiem

przeklinam noc
kiedy muszę się
obudzić

3276 wyświetleń
44 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!