Menu
Gildia Pióra na Patronite

atramaskaracja

Do miasteczka nadmorskiego
przyjechali kaskaderzy
z kraju ościennego

Stara baba w kasie
drapie się po udzie
będą masakry i płonący ludzie

Szczęk żelaza przeogromny
wielkie koła
zgrzyt stalowy

A zebrany żądny tłum
krzyknie:
gazu no i bum!

Będą ranni gladiatorzy
z Czech atrakcja
bawiąc trwoży.

Marka

127 935 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • awatar

    23 June 2010, 22:11

    Trafiony @) w rytmie czuje się cyrkową orkiestrę +:)