Menu
Gildia Pióra na Patronite

zaproszę Cię do małego świata

do małego świata cię zaproszę
tam gdzie nikt nie był dotąd
to co wzrok przysłoni ciemność
zmysłowo wyostrzy wyobraźnia

ochronię cię przed mrocznym lękiem
obronisz mnie przed samotnością
żywiołem który był w moim sercu
zamienię strach w szczęśliwą miłość

będziemy wspólnie dzielnie walczyć
z przeciwnościami złego losu
przetrwamy we dwójkę wszelkie próby
na przekór ludziom i pokusom

zaufaj mi całym sercem i całą duszą
w miłości swoje życie ci powierzę
chcę być obok ciebie bezpieczna
gdy spełnisz sny i najskrytsze marzenia

93 740 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących