Menu
Gildia Pióra na Patronite

Już jutro..

do jutra dzieli nas przestrzeń
ja ziemia, Ty niebo.
Światełko oświeci i Ciebie,
będziesz tu..o tu -ze mną.

ten dzień nastąpi już jutro
porozmawiajmy.
Przełammy świat żywych ze światem zmarłych

na chwile..

6038 wyświetleń
31 tekstów
4 obserwujących
  • bogini

    31 October 2011, 18:22

    pragnienie śmierci w innym wymiarze? hmm... ciekawe co miałaś na myśli :) ale to mi się podoba :)