Menu
Gildia Pióra na Patronite

Osłonka

do głębi gdzie duszno
i dusze się duszą
gdy nie ma zarośli
krzyki i głuchną
nim zawiśnie dźwięk
kolory latają
ale słowa już nie
sterylnie lecz brudno
bez uczuć nie rośnie
zwiędło nam wszystko
od środka gnijemy
bez tlenu
pod powłoką

22 123 wyświetlenia
281 tekstów
114 obserwujących
  • topik

    1 October 2013, 22:26

    miło mi:)

  • Innael

    30 September 2013, 22:57

    Urzekł mnie...