Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zerknij Mój Miły..."

Do Ciebie Mój Miły
Spieszę gwiezdną nocą
Miłosne brylanty
Zbieram z drogi mlecznej
By uspokoić Twoje serce
Wiem że Jesteś sam
Wiem że czekasz nań
Sukienka moja nieśmiała
Po Twoim niebie rozwiana
Czeka na dłonie spragnione
Zerknij Mój Miły
Zerknij w moją stronę
Zerknij na granat nieba diamentowy
Pójdź w me skromne progi...
Czekam równie samotnie
A Ciebie nie ma
Choć ma się ku wiośnie
Czarów noc nadchodzi
Chcę zasnąć w ramionach Twych łodzi...
Nad ciał rozkochanych niebem
Odkryjmy, odkryjmy na nowo siebie...

Czytając kogoś wiersze, swój stworzyłam...Dla Ciebie

https://youtu.be/J2AyjB6UbEQ

18.01.2021
18.12

281 867 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!