Menu
Gildia Pióra na Patronite

tak zacznę pier­wszy z os­tat­nich listów

do Ciebie

Droga moja
nie znajduje odpowiedniego wyrazu
blaknąc w czasie
Pańskich uniesień

wznoszę mur
żegnając się czerwienią kapelusza

pochylam głowę
nad brakiem żalu

czasem wybaczam
lodowatość dłoni waszych prawd

P.
- roszę
S.
- łuchać

winę zawsze ponosi
budujący oczekiwania

7875 wyświetleń
84 teksty
52 obserwujących
  • .Rodia

    30 April 2016, 15:53

    winę ponosi oczekujący

    cudze oczekiwania to przecież nie nasze obietnice

    nawet fajne to ps