Menu
Gildia Pióra na Patronite

dni już tylko są
i moje pójścia do przodu
nie pozbierały się do drogi

jak boży palec
chwalę się zaledwie paznokciem
że coś jeszcze zadrapię

ale ja nie umiem zostawiać
nawet śladów
- ciało poza grawitacją -
nie unoszę się
wyczekując nazajutrz

14 211 wyświetleń
276 tekstów
32 obserwujących
  • .Rodia

    15 January 2018, 15:32

    starałem się

  • .Rodia

    3 April 2017, 21:17

    dobry wieczór

    zachęcająco do bycia od czasu do czasu

    mi ten się średnio tak podoba
    ale dobrze czyta

  • sprajtka

    1 April 2017, 07:58

    Lubię cię czytać

  • Naja

    1 April 2017, 02:49

    Dni aż są, bo nazajutrz kiedyś nie nadejdzie... Zawsze należy o tym pamiętać.
    Z dni, kiedy tylko się da, warto uczynić "Święto".

    Wiersz świetny :-)

  • Salomon

    31 March 2017, 23:58

    Nie umiem u ciebie nie zostawić komentarza

    Podoba mi sie :)