Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powiew dotyku

Dnia wczorajszego czuję zapach,w blasku księżyca widziałam Cię ostatni raz..ten ostatni raz spojrzałam Ci głęboko w oczy ,dotykałeś mnie snując ścieżki doznania..
Teraz w powiewie dotyku ,czując mgłe na mym ciele - Wspominam..
Unoszę się ,by przywołać Twój obraz ,po chwili zaś opadam..by ujerzeć rzeczywistość,zobaczyć to ,że zasypiam już sama..

630 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!