Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Miłość i Michałki'

Dni mijają i lata,pewnie kiedyś zatrą się wspomnienia
tylko ze ja je kocham
,bo Ty w nich mnie tulisz,ocierasz lzy
jak ja tulę moje marzenia

Ile bym dała,żeby zebyś byl przy mnie
choć na chwilę,zebyś przytulił, mnie mocno
żebys kochał mnie młością szaleńczą
zrywał mi polne kwiaty i smiał się serdecznie
ale Ciebie już nie ma, nigdzie nie ma

Żebym mogła Ci podać,Twoje ulubione
Michałki,bo pewnie ich nie masz tam...
nie ma już naszego ulubionego kina w Jastarni
tylko plaża jest i będzie po nas jeszcze trwala
morze będzie opowiadać ,balladę o nas

52 953 wyświetlenia
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!