Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dni i Noce

Dni i Noce mijają
Tylko ulotne wspomnienia nam zostają
Życie dalej się swoim rytmem toczy
Czasem nas czymś rozbawi,zasmuci, zaskoczy
Przez dni i noce ludzkie myśli płyną
Tylko w godzinie ostatecznej do portu zawiną
Tak biegnie szaleńczo ten podstępny czas
Dziś jesteśmy, jutro nie ma nas...

1696 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
  • paula77

    15 May 2010, 18:01

    ślicznie dziękuję za takie miłe opinie...:)

  • LadyDiamente

    26 February 2010, 22:12

    piękny :)