Menu
Gildia Pióra na Patronite

TY(DZIEŃ)

7 dni czekania
czy Cię pragnę
tego nie wiem
tajemnicą moją
jesteś,
którą skrywam
nawet we śnie
dużo rymów już w tym tekście
coś zbyt słodko, ckliwie strasznie
dosypiemy soli
zaspę
choć dziś i tak już nie zasnę
zapomniałam
o 7 nocach
-tych najgorszych
właśnie
już piąta, śniadanie.

1852 wyświetlenia
29 tekstów
0 obserwujących
  • książkoholiczka

    18 September 2015, 11:08

    ufff! ;)

  • 18 September 2015, 11:03

    strasznie dobre
    do ostatniej linijki!

  • 4 September 2014, 11:51

    Fajne.
    Pozdrawiam. :)

  • książkoholiczka

    3 September 2014, 14:38

    uwielbiam

  • Ja(nek)

    3 September 2014, 14:30

    piękny, kojarzy mi się z kawałkiem SDM-u, sam nie wiem czemu... wyczuwam miłość do tego zespołu, jeśli się mylę- wybacz.

  • książkoholiczka

    3 September 2014, 11:07

    Zawiłość to moja domena.
    Dziękuję!