Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 26 November 2020

Grzech

Długo popełniałam błąd niekochania
Przypominałam sobie tylko ból
I to, że brakowało mi sił

Miłość mnie zabijała
Samotność była taka szlachetna
Serce takie ostygłe

I ja taka zimna.

Długo popełniałam grzech niekochania
I za długo czułam ten ból

Dzisiaj czuję tylko połowę
I wszystko jest tylko połową świata.

18 031 wyświetleń
262 teksty
63 obserwujących
  • 13 July 2016, 23:10

    Powinnam. Pozdrawiam :)

  • 4 July 2016, 19:17

    To teraz powinnaś ... kochać podwójnie. ;)
    Poznasz wszechświat.
    Cały. :)
    Pozdrawiam. :))

  • Conrack1410

    11 May 2016, 00:19

    Połowa świata to więcej niż nic... lecz mniej niż marzenia

  • 8 February 2016, 10:02

    szerze czarnowidztwo , taka misja

  • fyrfle

    8 February 2016, 09:50

    defetystyczny.