Menu
Gildia Pióra na Patronite

NAGA PRAWDA

Długie czekanie
już dwa ciała
w jedno połączone
jak kiedyś
w naszym świecie
zakazanych marzeń
i choć tak dobrze nam
było
razem
Na pożegnanie
wyrazem oczu dać do zrozumienia
delikatnie
nie
do zobaczenia

1852 wyświetlenia
29 tekstów
0 obserwujących
  • 18 September 2015, 11:23

    ;)

  • książkoholiczka

    18 September 2015, 11:08

    dziękuję za miłe słowa

  • 18 September 2015, 10:57

    bardzo smutne, ale bardzo subtelne jednocześnie, a może to zwykłe nieporozumienie, te oczy czasem nieźle potrafią namieszać!

  • 14 September 2014, 23:49

    Właśnie dowiodłem, że nie była całkiem naga... ale już jest. ;)
    Dobranoc. :)

  • książkoholiczka

    14 September 2014, 01:28

    yestem- co masz na myśli? czyżby zamiana ról? ;)
    miałam na myśli raczej przesłanie nagiej prawdy/nieprawdy

    z każdym komentarzem nadaję temu nowy sens
    Dziękuję ślicznie za wszystkie komentarze!
    Pozdrawiam cieplutko ;)

  • 13 September 2014, 23:44

    A jeśli to naga nieprawda wynikająca ze źle odczytanego wyrazu oczu?... ;)
    Ładne.
    Pozdrawiam. :)

  • książkoholiczka

    13 September 2014, 19:46

    nadające zupełnie inny sens, z pewnością

  • RozaR

    13 September 2014, 18:51

    To nie tyle z wiersza co z życia . Owo spojrzenie - choć ujmujące to jednak ............. Co nie musi być złe .

  • książkoholiczka

    13 September 2014, 18:31

    niestety czasem jedno z drugim dobiera się w dosyć... niedopasowane pary
    cieszy mnie jednak inne spojrzenie na ten zlepek słów ;)

  • RozaR

    13 September 2014, 18:17

    ,,Wyrazem oczu dać do zrozumienia "....- że czeka na ciebie moje pożądanie.