Menu
Gildia Pióra na Patronite

przyjażń

dłoń w dłoń
dla otuchy
razem
przeciwko trwodze
gratulacje
z okazji przejścia
na drugą stronę
ulicy
talerz zupy
gdym przemókł
od kubła zimnej
krytyki
Vivaldi wspólnie
nucony przy lampkach
butelkach
beczkach
te same hiacynty
na grobach
wspólnych
znajomych
drżący papieros
w nerwowych ustach
rozpalony
Twoim uśmiechem

Andrew Seweryn Sgorelsky
http://www.sgorelsky.eu

1075 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!