Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spienione żale

Dłoni Twej szukam
Nad brzaskiem zbawiennym
Wśród fal zdradliwych

Spojrzenie chcę uchwycić
Przez minutę mizerną
By z nieba spadło znów srebro

Spakuję jednak uczucia
Jak atrament sympatyczne
W hermetycznym myśli depozycie

By nikt się już więcej

Nie potknął
Nie zaciął
Nie rozmyślił

3952 wyświetlenia
57 tekstów
1 obserwujący
  • piórem2

    17 February 2019, 18:18

    Konkretne słowa w konkretnej formie.