Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla nikogo

Dlaczego
wszyscy ludzie, których poznaję
chcieliby zniknąć
Koniec świata przeżyć choćby jutro

Dlaczego
wszyscy ludzie, którzy są w stanie dotknąć mojej obojętności
Wolą niebyt
A rzeczywistość należy do ich słabych stron

Wnętrza mają szklane
Kiedy ich dotykam
Pękają jeszcze bardziej

Dlaczego
muszę stać
i na nich patrzeć
Z cyniczną nadwrażliwością
Bezczynnie
Nie mówiąc nawet słowa

Obiecaj, że już nigdy się nie przyśnisz
Wtedy może zrozumiem

11 830 wyświetleń
154 teksty
31 obserwujących
  • CzerwonaJakKrew

    10 November 2015, 17:40

    Blake77: Dziękuję... Cieszę się, że Ci się podoba...