Menu
Gildia Pióra na Patronite

DLACZEGO?

Dlaczego nie kochasz, tak samo jak ja,
melodii wiernie Władcy oddanych,
dźwięków dech w piersiach zapierających
i słów doń ku niebu w bólu krzyczanych?

Dlaczego nie czujesz, tak jak ja,
nadziei w mroku muzyką utkanej
z nici talentu tych, którzy grają
i grać będą wiedząc, że są wybrani?

Dlaczego myślisz, że Szatan jest zły
gdy sprawia, że kocham tak bardzo Ciebie ...
że do oczu mych napływają łzy,
bo w piekle tym pięknie jest tak jak w niebie?

* Dla Joasi *
http://www.youtube.com/watch?v=gR-7NPW9xIk

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    10 November 2018, 17:21

    nie wiem