Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen nocy letniej

Dlaczego jeszcze nie przychodzisz?
Przyjdź, pięknie proszę.
Porwij, zabierz!

Już liczę minuty
Choć sekundę dla mnie
Nie wskazówki mierzą, a cykady.

Jedna.
I kolejna.
Wiele tych sekund.

Niewiele mam dla ciebie czasu.
Znów do rana każesz mi liczyć?

15 452 wyświetlenia
126 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!